Iedereen heeft wel eens momenten waarop hij of zij hulp kan gebruiken bij het opruimen en organiseren van je huis. Iemand die met je meekijkt, samen met jou een plan opstelt en je stapje voor stapje helpt je doel te bereiken, om zo weer rust en overzicht te creëren. Dit kan zijn bij het organiseren, ontspullen of opruimen van je huis in het algemeen, maar ook bij een speciaal project zoals bijvoorbeeld je voorraadkast, kledingkast, je zolder, schuur, het speelgoed van je kinderen, je administratie of bijvoorbeeld een verhuizing. Of welk ander project je hulp bij kan gebruiken.

Ook kan het zijn dat je alles alvast wilt uitzoeken omdat je straks kleiner wilt gaan wonen, of omdat je gewoon alles alvast goed geregeld wilt hebben voor later, om zo je nabestaanden hier niet mee op te zadelen.

Hulp nodig bij het op orde krijgen van je huis?

Heb je een bepaald project of is er een bepaalde ruimte in je huis die je graag wilt aanpakken, maar waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Omdat je niet zo goed weet waar je moet beginnen of omdat je het gewoon fijn vind dat iemand je helpt en begeleid om samen met jou door je spullen te gaan? Om dit nu echt eens op orde te krijgen en je weer rust en overzicht krijgt? Iemand die met je meekijkt, je adviezen geeft, je coacht, aanmoedigt en die stok achter de deur is, zodat je deze keer ook echt doorzet en je doel behaalt?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met mij in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Döstädning

Döstädning, het Zweedse “opruimen voordat je doodgaat”, is door het boek De edele Zweedse kunst van het opruimen van Margareta Magnusson van 2017 ook bekend geworden in Nederland en wordt steeds populairder. Het gaat hier niet over het leeghalen en opruimen van een huis na het overlijden van een dierbare, maar juist om dit zelf te doen wanneer je nog leeft en dit nog zelf kan, zodat je nabestaanden niet met deze taak belast worden na een overlijden. In mijn ogen een heel erg mooi gebaar, en soort van laatste ‘eerbetoon’ aan je geliefden die achterblijven. Het is fijn hier al op tijd (samen) mee te beginnen, wanneer je nog sterk en gezond bent. Zo kun je rustig aan al je spulletjes nog eens door je handen laten gaan, en goede beslissingen maken met wat je wilt houden en wat weg kan. Ook is het erg fijn nu alvast rustig te gaan beginnen met ontspullen of organiseren, zodat je alles al uitgezocht en op orde hebt, mocht je later kleiner gaan wonen. Dan is het fijn dat een professional organizer, iemand die er emotioneel verder vanaf staat en heeft geleerd hoe je dit moet aanpakken, je in dit process kan begeleiden. Het is een helend proces om nog eens door al je spullen te gaan, voor je van sommige dingen afscheid neemt. En aangezien het meestal over heel veel dingen gaat die je in al die jaren hebt verzameld, kan het ook erg overweldigd zijn en weet je misschien niet goed hoe en waar te beginnen. Dan is het fijn om samen met een professional organizer aan de slag te gaan. Iemand die er emotioneel verder vanaf staat en door alle ervaring je echt kan helpen en begeleiden om stap voor stap je spullen op orde te brengen. Zodat je met een fijn en gerust gevoel, kunt genieten van dit hoofdstuk van je leven.

Pakketten:

Booster_Organizastic_aan_huis

Heb je alles zelf al redelijk onder controle maar heb je net even dat kleine duwtje in je rug nodig? Dan is dit het perfecte pakket voor jou!

Bij het pakket Booster gaan we samen aan de slag in een door jouw gekozen ruimte, of met een door jouw gekozen project. We kijken welke manier van opruimen het beste past bij jou en je persoonlijke situatie en leren je stapje voor stapje hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zodat jij dit bij een volgend projecten ook zonder hulp, helemaal zelf kunt toepassen.

Het pakket bevat volgende:

 • een intake
 • 3 uur persoonlijke coaching aan huis
 • evaluatie + hoe nu verder
 • na 1 week hebben we nog 1 keer telefonisch contact over hoe het nu gaat
Step_It_Up_organizastic_aan_huis

You want to step it up a notch en meer dan één ruimte of project aanpakken? Dan is dit het perfecte pakket voor jou!

Bij het pakket Step it Up gaan we samen aan de slag! We pakken meerdere ruimtes in je huis aan en brengen deze stapje voor stapje weer op orde. Ook creëren we vaste, logische opbergplekken die werken voor jou en je gezin of huisgenoten. Dit zorgt ervoor dat je het overzicht weer terugkrijgt in je huis en je minder tijd en energie kwijt bent aan het zoeken of opruimen.

Het pakket bevat volgende:

 • een intake
 • 9 uur persoonlijke coaching aan huis
 • evaluatie + hoe nu verder
 • na 4 weken hebben we nog 1 keer telefonisch contact over hoe het nu gaat
ultimate_detox_Organizastic_aan_huis

Wil je er helemaal voor gaan en weer orde scheppen in je gehele huis? Dan is het Ultimate Detox pakket hét perfecte pakket voor jou!

Bij het Ultimate Detox pakket gaan we echt knallen! Samen gaan we je hele huis aanpakken en  echt from top to bottom orde scheppen. Zodat je na deze sessies eindelijk weer de rust in je huis (en daardoor ook in je hoofd!) terug hebt.  We zorgen samen dat je huis weer die plek is waar je met een lach op je gezicht kunt ontspannen en genieten! Jouw veilige haven, jouw oase, jouw thuis!

Het pakket bevat volgende:

 • een intake
 • 15 uur persoonlijke coaching aan huis
 • evaluatie + hoe nu verder
 • na 4 weken hebben we nog 1 keer telefonisch contact over hoe het nu gaat
 • tijdens het gehele traject houden we tussen de opruimsessie door (online) contact