De Basis

Zonder een goede basis kun je niets. Het is het fundament van alles; sterk en stevig, dat zorgt dat alles onwankelbaar is. Ook bij het opruimen en organiseren van je huis is het belangrijk dat je een goede basis hebt waarop je zonder angst op kunt vertrouwen. In mijn online leertraject gaat we daarom ook stapje voor stapje bezig met deze basis. Zodat jij leert ook een goede en sterke basis te creëren voor jouw huis, waarop je rotsvast kunt vertrouwen en altijd op kunt terugvallen mocht het een keer even niet gaan. Aangezien ik weet hoe moeilijk het is om in je drukke, hectische bestaan tijd vrij te kunnen maken, zijn alle modules online, zodat je hier aan kunt werken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Misschien als je kleintje een middagslaapje doet, je kinderen op school zitten, of als ze ‘s avonds lekker in hun bedje liggen te dromen.

6 Masterclasses

Het online leertraject De Basis bestaat uit de volgende 6 Masterclasses:

Naast weten hoe je moet opruimen en organiseren, is het ook heel belangrijk om een goede mindset te hebben. Want zonder dit kan je alle mogelijke technieken leren, maar zul je toch steeds weer terugvallen. Daarom gaan we eerst kijken hoe onze situatie op dit moment is. Hoe kijk jij tegen bepaalde dingen aan? Waarom doe je de dingen die je doet op een bepaalde manier? En hoe kunnen we vastgeroeste patronen doorbreken om tot een nieuw inzicht te komen? Eentje die wél werkt voor jouw situatie!

Als je eenmaal weet wat voor type opruimer je bent en welke opruimmethodes het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie passen, kunnen we aan de slag gaan met het daadwerkelijk opruimen en organiseren van elke ruimte in je huis. Dit doen we stapje voor stapje, aan de hand van verschillende modules, met veel informatie, nieuwe inzichten, maar ook direct uit te voeren opdrachten. Zodat je niet alleen leert hoe je iets moet doen, maar ga je dit ook direct in de praktijk brengen.

Ook al denk je in eerste instantie dat er maar één opruimmanier is die het beste past bij jou en jouw persoonlijke situatie, kan het zo maar zijn dat dit per ruimte in je huis kan verschillen. Daarom kijken we voordat we met een specifieke ruimte aan de slag gaan altijd eerst wat ons doel is voor deze ruimte. Dit doen we aan de hand van bepaalde vragen die we onszelf stellen. Pas als we onze doelen voor die specifieke ruimte helder hebben gaan we stapje voor stapje aan de slag deze doelen te bereiken.

Naast dat we in deze masterclass de slaapkamer eens grondig gaan aanpakken, gaan we ook met onze kledingkast aan de slag. Dit is namelijk voor veel mensen een heel belangrijk en vaak moeilijk topic en mag dus ook zeker niet ontbreken in deze module! Als eerste gaan we alle kleding uitzoeken. Wat kan er weg en wat wil je echt bewaren? Aangezien het voor veel mensen moeilijk is om te beslissen of iets wel of niet weg mag, heb ik hier een speciale vragenlijst voor gemaakt. Als je jezelf één voor één deze vragen stelt en eerlijk antwoord, zul je zien dat het aan het eind ineens veel makkelijker wordt om te bepalen wat je uiteindelijk wilt houden en wat weg mag. Zodra al je kleding is uitgezocht en je precies weet wat je wilt bewaren, gaan we met de indeling en organisatie van je kledingkast aan de slag.

Veel mensen dromen vaak van een mooie, ruime, spa-achtige badkamer waar ze zich lekker kunnen terugtrekken om te ontspannen en relaxen. Terwijl in werkelijkheid deze ruimte meestal veel te klein is, vol met spullen staat en hierdoor al snel rommeling en een beetje claustrofobisch aanvoelt. Heel jammer en al helemaal niet nodig. Okay, je zult misschien nog steeds geen tweepersoons bubbelbad of sauna kunnen instaleren, maar door aan de slag te gaan met de lessen in deze module, kun je er wél voor zorgen dat jouw badkamer weer helemaal georganiseerd en opgeruimd is. En met een paar handige, makkelijk uitvoerbare tips kun je er voor zorgen dat ook jouw badkamer straks aanvoelt als een oase van rust, waar je na een lange dag werken heerlijk kan ontspannen en genieten.

Deze laatste masterclass is waarschijnlijk, net zoals de eerste, wel een van de belangrijkste modules van het leertraject. Want hoe fijn het ook is dat je nu je keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer weer helemaal op orde hebt, feit is natuurlijk wel dat we dit zo willen houden. Anders kun je over een paar maanden weer helemaal opnieuw beginnen en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Daarom gaan we in deze laatste module kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat we alles makkelijk kunnen bijhouden zonder dat het ons veel tijd en energie kost. Welke nieuwe routines en gewoontes moeten we in ons dagelijks leven gaan implementeren en hoe gaan we dit doen? En áls het toch een keertje weer mis dreigt te gaan, hoe zorgen we er dan binnen no-time voor dat we weer gemotiveerd raken en snel back on track zijn?

Naast bovenstaande modules krijg je tijdens dit online leertraject ook nog eens 3x een uur 1:1 persoonlijke online coaching van mij. Deze gesprekken kun je zelf inplannen op het moment dat jij hier aan toe bent. In deze gesprekken kijk ik samen met jou naar je huidige situatie, je droomsituatie en welke stappen er gezet moeten worden om daar te komen. Samen stellen we een stappenplan op en ik begeleid je tijdens dit hele process. Tijdens elk gesprek kijken we of de vorige doelen zijn behaald en geef ik je tips en advies over wat de vervolg stappen zijn die je op dat moment het beste kunt gaan zetten. Ook kun je tijdens deze gesprekken vragen aan me stellen over jouw persoonlijke situatie , je goals en stappenplan, of met me sparren wanneer je ergens mee zit of als je even vastloopt.

Elke maand is er een live meet-up in groepsverband. Hierin bespreken we jullie struggles van dat moment en de dingen waar jullie tegenaanlopen, maar vieren we ook jullie successen! Je kunt je vragen van tevoren insturen, zodat je zeker weet dat die tijdens de meet-up aan bod komen. Het fijne van deze meet-ups in groepsverband is, net als bij de besloten community, dat je zo ook kunt zien waar anderen mee bezig zijn of tegen aanlopen. Je zult zien dat veel dingen herkenbaar zijn en dat je dus zeker niet de enige bent met dat ‘probleem‘ (ook al lijkt dat voor je gevoel vaak wel zo). Soms hebben anderen een goed idee voor iets waar jij nog niet aan gedacht had. Of kun jij die ander juist helpen met een goede tip! Zo kun je niet alleen van elkaar leren maar elkaar ook stimuleren en motiveren! Samen staan we sterk, en wie weet houd je er zelfs nog een leuke vriendschap of opruim-buddy aan over!

Extra Bonussen!

Als je je nú inschrijft voor mijn online leertraject, krijg je naast het online leertraject, de maandelijkse live groepsmeetings, toegang tot de besloten community en de 3x 1 uur online 1:1 personal coaching calls als bedankje ook nog eens 3 extra bonuslessen. Welke dat zijn? Schrijf je snel in en laat je verrassen!

REVIEWS

Dit zeggen mijn klanten over mij:

Review_Adrie

Samenvatting:

  • 6 Masterclasses
  • 3x 1 uur online 1:1 personal coaching call met mij
  • elke maand een live meet-up in groepsverband
  • toegang tot een besloten community
  • direct uit te voeren opdrachten op alles wat je hebt geleerd tijdens de cursus direct in praktijk te brengen
  • personaliseerbare templates die je helpen je taken sneller en makkelijker uit te voeren
  • extra bonuslessen

1 jaar lang toegang tot alle masterclasses en informatie

Prijs: EURO 712,-

Eerst nog even bellen? Ik begrijp heel goed dat je me voordat je je inschrijft misschien eerst nog even persoonlijk wilt spreken. Klik dan hier om een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen of bel me op telefoonnummer: +31 (0)6 39 69 36 40.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorafgaand te betalen