Hallo, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Anita Marshall en ben de founder (zoals dat zo mooi heet) van Organizastic. Hieronder zal ik je in het kort een beetje meer over mijzelf vertellen.

Mijn naam is dus Anita. Ik ben getrouwd met mijn lieve man Samuel en samen hebben wij 3 geweldige kinderen. Ik ben geboren en opgegroeid in Almelo (Overijssel) waar ik tot mijn 22e jaar heb gewoond. Toen besloot ik een sabbatical te nemen om ‘voor 1 keer in mijn leven‘ 4 maanden naar Spanje te gegaan. Hier heb ik uiteindelijk 8 jaar gewoond. In deze acht jaar heb ik veel mensen leren kennen uit verschillende delen van de wereld. Hierdoor heb ik veel nieuwe dingen geleerd en van verschillende culturen mogen proeven, waar ik erg dankbaar voor ben. Ik heb hier een paar hele goede friends for life aan overgehouden, en ook de man van mijn leven ontmoet. In 2011 zijn wij getrouwd in Palma de Mallorca en uiteindelijk een jaar later naar Zeeland (NL) verhuisd. Hier hebben we ongeveer 10 jaar gewoond en zijn onze 3 kinderen geboren. Ook al was het heerlijk om zo lekker dicht aan het strand te wonen, toch zijn wij in 2022 met ons gezinnetje verhuisd naar Overijssel, voor mij weer back to my roots en lekker dicht in de buurt van mijn ouders en 2 zussen. Tot nu toe bevalt het ons hier erg goed! De kinderen zijn heel blij met opa en oma zo dicht in de buurt, hebben het erg naar hun zin op de nieuwe school en hebben al veel nieuwe vriendjes gemaakt. We genieten volop van de familie om ons heen, alle nieuwe dingen hier in de omgeving en ons mooie nieuwe huis. Ook hebben we een caravan die al deels gepimpt is (een van mijn hobby’s naast het organiseren van ons huis) en waarmee we er zoveel mogelijk op uittrekken met onze kinderen. Lekkere quality time met ons gezinnetje (en soms samen met onze beste vrienden), genieten van elkaars gezelschap en mooie herinneringen maken.

Als je graag meer wilt weten over wát ik precies doe en waaróm ik dit doe, check dan mijn Missie & Visie.

Anita Marshall-Olthof
Founder Organizastic